Man in Assen op straat bedreigd door man met pistool

Foto: Erik Smit

ASSEN – Op vrijdagavond 8 januari wordt een bewoner van een woning aan de Brunelstraat in Assen op straat bedreigd door een man met een pistool in zijn handen, toen hij even buiten stond. De politie doet al enige tijd uitgebreid onderzoek naar dit incident en vraagt getuigen om zich te melden.

Omstreeks 23:45 uur werd de bewoner van de woning aangesproken door een man in donkere kleding, met vermoedelijk een vuurwapen in zijn hand. Hij riep naar het slachtoffer dat hij naar binnen moest gaan. Kort daarop probeerde deze man het slachtoffer te slaan. Hierop ontstond een gevecht. Tijdens dit gevecht heeft het slachtoffer mogelijk zelfs een tweede verdachte gezien, deze stond ook dicht bij de woning. Het lukte het slachtoffer uiteindelijk om zijn woning in te gaan. Hij is enorm geschrokken en was bang dat hem iets zou worden aangedaan.

Het signalement van de man met het mogelijke vuurwapen:
– Rond de 1.75 – 1.80 lang
– Tenger postuur
– Rond de 20 jaar
– Bruine ogen
– Smal gezicht zonder haargroei
– Zwarte kleding met capuchon en hoodie
– Zwarte handschoenen

Heb je gezien wat zich aan de Brunelstraat heeft afgespeeld of heb je meer informatie over dit incident? Geef dit dan aan de politie door. Laat het de politie ook weten wanneer je geen getuige bent, maar de dader wel denkt te kennen. Dit is allemaal informatie die je met de politie kunt delen. Uiteraard kun je je informatie telefonisch doorgeven via het bekende politienummer: 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het meldingsformulier van M.


SHOP LOKAAL – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


ELKE DAG NIEUWS IN DE MAIL

  • Meer berichten zoals dit lezen? Dagelijks of wekelijks een handig overzicht van het belangrijkste en leukste nieuws uit de buurt in je mailbox? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief:
  • .
  • nieuwsbrief


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen