Bouw nieuw Hospice Assen verloopt voorspoedig

Foto:

Het nieuwe Hospice Het Alteveer in Assen aan de Ter Aardseweg  gaat begin volgend jaar open. Dat verwacht projectleider Joran Haandrikman van bouwmaatschappij Hendriks. Het bestaande hospice aan de Burgemeester Agterstraat  is al jaren te krap behuisd  en  sterk verouderd. 

-Advertorial-

Op de nieuwe locatie is veel meer ruimte voor gastenkamers. Mensen die er hun laatste levensfase doorbrengen wonen straks midden in het groen. Het nieuwe hospice krijgt acht gastenkamers, een familieruimte, stilteruimte een kinderruimte en huiskamer.

De bouw verloopt voorspoedig. Rond de bouwvak is het gebouw wind en waterdicht. Voor de kerst levert Hendriks het complex op. Daarna moet binnen nog van alles gebeuren voor de opening in februari kan plaatsvinden.

Thuiswedstrijd
Bij bouwbedrijf Hendriks zijn ze blij  met deze, voor hen bijzondere klus. Het voelt volgens projectleider Joran Haandrikman als een echte thuiswedstrijd. ‘Wij zijn al 95 jaar een echt Asser familiebedrijf en hebben een groot deel van de woningen hier gebouwd. Het merendeel van onze medewerkers woont hier ook. We voelen ons dus erg betrokken bij deze stad en haar inwoners  Dit is dus echt  een speciale klus.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen