Afvallen, dat doen we samen!

Foto:

Verantwoord van je overtollige kilo’s af? Dat kan! Onder 1 op 1 begeleiding afvallen maakt het niet alleen makkelijker, maar ook gezelliger. Mijn naam is Alca, consulent van The 1:1 Diet en ik ga jou helpen je zelfvertrouwen terug te winnen.

-Advertorial-

Samen gaan we je weer op scherp zetten, door je doelen vast te stellen. Stap voor stap maak je aan de hand van Het Stappenplan kennis met een gezonde leefstijl die écht bij jou past. Niet alleen voor nu, maar ook voor de langere termijn. Door bewust te leren eten, bereik je niet alleen je doel, maar behoud je het ook!

Afvallen draait namelijk niet alleen om het verantwoord kwijtraken van kilo’s. Je herontdekt jezelf, en op dat proces mag je trots zijn. Het gaat mij erom dat jij je weer prettig voelt in je eigen lijf en dat je elke week blij de deur uit gaat, enthousiast over jezelf behaalde resultaten.

Al bijna 30 jaar voelen mensen zich op hun gemak in mijn schoonheidssalon aan huis. De 1 op 1 momentjes met cliënten spreken me dus al veel langer aan. Ik ben graag onder de mensen, zeker als ik iets onvergetelijks voor ze kan doen.

Ben jij de volgende? bel, mail of app me voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan gaan we samen kijken wat we voor jou kunnen doen.

 

https://www.1op1dieet.nl/alca-schreurs/assen-alca

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen