Massagepraktijk iBlossom geeft je nieuwe energie

Foto: Rick Jongsma

Mars geeft nieuwe energie, luidde een oude reclameslogan. Leuk bedacht, maar een hap chocolade met suiker is geen oplossing als je je uitgeblust voelt. Het probleem is volgens Anouk Wijnbergen van Massagepraktijk iBlossom uit Assen dat de energie wel in je lijf aanwezig is, maar niet op de plekken komt waar ze nodig is.

Advertorial

Door bijvoorbeeld stress komt energie moeilijker op de juiste plekken in je lichaam. Je krijgt daardoor als waarschuwing pijn- en vermoeidheidsklachten. Bij iBlossom, een praktijk voor onder meer shiatsu-massage aan de Lauwers in Assen, helpen ze je op een verantwoorde manier van je klachten af.

Net als een tuinslang
“Je spieren zitten door stress bij wijze van spreken in de knoop. Via een massage maak ik ze weer soepel. De energie kan daardoor weer soepel het hele lichaam doorstromen. Je voelt je na een massage ontspannen en krachtiger. Je hoeft er niet in te geloven. Het werkt gewoon”, volgens de therapeute. Wijnbergen vergelijkt het met een tuinslang die in de knoop zit. Het water is er wel maar komt niet op de juiste plek. De slang uit de knoop halen lost het probleem op.

Voetreflexologie en stoelmassage
iBlossom doet meer dan alleen shiatsu massage. Je kunt er ook voor voetreflexologie en/of stoelmassage terecht. Het resultaat is in alle gevallen hetzelfde. Na afloop heb je meer energie en voel je je simpelweg beter.

www.i-blossom.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen