Twee nieuwe speelsters voor de Eredivisionist uit Assen

jul 04 , 9:25 Nieuws
fleur van der zee foto erwin pranger
Aan de selectie van Sudosa-Desto worden aankomend seizoen twee nieuwe speelsters toegevoegd. Fleur van de Zee komt over van De Berenkuil/Sudosa-Desto dames 2 en Carmen Veenstra maakt de overstap van TOP Zorgpersoneel/Sudosa-Desto dames 3.
Coach Mark Afman is tevreden met de komst van de eenentwintigjarige spelverdeelster Fleur: ‘Ze is eraan toe om de volgende stap in haar sportieve loopbaan te zetten. Ook houdt ze ervan om een snel spelletje te spelen, dat past goed bij het team.’ Daarnaast houdt Fleur van verdedigen, Mark Afman vult aan: ‘Ze heeft goed inzicht en zit verdedigend vaak op de goede plek’.
Zelf is ze ook blij met haar overstap naar de Eredivisie: ‘Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van Nederland bij het eerste team van Sudosa-Desto. Het is fijn dat ik deze stap mag maken en dat bij zo’n mooie club. Ik kijk ernaar uit om samen met dit team een mooi resultaat neer te zetten komend seizoen! Ik heb er mega veel zin in!’
Libero Carmen Veenstra maakt de stap van TOP Zorgpersoneel/Sudosa-Desto dames 3 naar Visser Assen/ Sudosa-Desto dames 1. Mark Afman is erg blij met deze dubbele bezetting op de liberopositie: ‘Op deze manier hebben we op deze positie ook een back-up.’
Carmen is zelf ook erg enthousiast: ‘Ik volleybal bij Sudosa-Desto sinds ik 7 jaar ben en mijn doel was altijd om later in dames 1 te kunnen spelen. Het werd door de jaren heen natuurlijk steeds moeilijker omdat dames 1 bleef promoveren en zelfs naar de Eredivisie ging. Ik verwacht dat ik dit seizoen vooral heel veel ga leren en stappen ga maken. Het is een goed team waar ik mij graag aan wil optrekken. En natuurlijk als er kansen komen om te spelen, wil graag laten zien wat ik kan'.