Wisselvallig weer, vanaf woensdag wordt het droger

Foto: Redactie

Het begin van de week is het wisselvallig met bewolkt weer en af en toe regen. vanaf woensdag wordt het droger.

Maandag is het in het noorden van het land bewolkt en komen buien voor. Alleen in het zuiden is volgens Weeronline de zon soms te zien. Ook staat er een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten tot westen.

Het is 9 graden in het noordoosten tot 11 graden in het zuiden. In de avond wordt het op steeds meer plaatsen droog met af en toe opklaringen. In het noorden en noordoosten komen nog een paar buien voor. In de nacht naar dinsdag is het overwegend droog en daalt de temperatuur naar 3 graden in het noordoosten tot 7 graden in Zeeland.

Dinsdag is er vrij veel bewolking en in de loop van de middag neemt de regenkans in het hele land toe. Het wordt 7 graden in het noordoosten tot 10 graden in het zuiden. De wind is matig van kracht.

Woensdag zijn er perioden met (mot) regen en is het bewolkt. In het noorden wordt het rond de 5 à 6 graden. In de nacht naar donderdag daalt de temperatuur naar 1 tot 4 graden.

De dagen daarna verlopen overwegend droog en schijnt af en toe de zon, maar de wolkenvelden overheersen. Donderdag wordt de koudste dag van de week met een middagtemperatuur van 4 tot 6 graden. De dagen daarna gaat de temperatuur enkele graden omhoog.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen