Komende week overwegend droog

Foto: Redactie

De komende week is het op de meeste dagen droog, alleen op dinsdag is er kans op lichte regen. In de loop van de week wordt het zonniger en zachter.

Maandag is het overwegend bewolkt en in het noordoosten kan het wat mistig zijn. In het zuiden en westen breekt de zon soms door. In het oosten en noordoosten blijft het overwegend bewolkt. De maxima liggen tussen de 9 graden en 11 graden in het binnenland. In het noordoosten is het nog een graadje warmer.

In de nacht naar dinsdag neemt de regenkans toe, gevolgd door een grijze dinsdag. Er zijn perioden met lichte regen of motregen, ook zijn er droge periodes. Er staat niet veel wind. In het noorden is de wind oostelijk en wordt het 8 of 9 graden en in het zuiden en is het met 10 graden niet veel warmer.

Ook woensdag kan lokaal nog wat regen vallen, maar breekt ook af en toe de zon door. In de ochtend is het met 2 tot 4 graden fris. In de middag stijgt de temperatuur naar 8 tot 11 graden.

De dagen daarna verlopen droog en is er meer ruimte voor de zon. Er trekken ook wolkenvelden over het land, maar het blijft droog. De middagtemperatuur stijgt naar 9 tot 13 graden. In de nachten wordt het kouder en aan de grond komt het op grote schaal tot vorst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen