Winterstalling motoren verdient meer aandacht

Foto:

Motorliefhebbers hebben meestal te weinig aandacht voor het overwinteren van hun motor. De meeste eigenaren zetten hun voertuig tijdens het koude seizoen in schuur of garage. De kans op roest of schimmelvorming door insectenresten neemt hierdoor nadrukkelijk toe.

Advertorial

Tien procent korting
Bij Volare Motoren in Assen aan de Amerikaweg 58 staat de motor in het koude seizoen voor 1 euro per dag veilig en droog. Een keuze voor dit bedrijf is nu nog aantrekkelijker. Wie nu kiest voor deze winterstalling krijgt tien procent korting op een grote of kleine onderhoudsbeurt.

‘ In een schuur of garage is het over het algemeen vochtig met wisselende temperaturen’, stelt Jarie Scheepstra van Volare Motoren vast. Vocht of pekelresten krijgen daardoor maanden de tijd schade aan te richten. Hij noemt het opvallend dat de liefhebber er scherp oplet dat er geen krasje op de machine komt, maar relatief makkelijk is als het om stalling gaat’.

Tien jaar ervaring
Een goede stalling, zoals bij Volare Motoren, heeft volgens hem een constante temperatuur met droge lucht en is bewaakt. ‘Je motor gaat simpelweg langer mee als je hier rekening mee houdt’, legt Scheepstra uit. Met ruim tien jaar ervaring weet de Assenaar waar hij over praat. Motoren zijn altijd zijn passie geweest. In 2017 maakte hij zijn droom waar en begon hij voor zichzelf in het pand aan de Amerikaweg 58. Volare Motoren heeft dankzij uitbreiding dit jaar ruimte voor 30 motoren.

www.volaremotoren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen