iBlossom helpt je gezond en ontspannen de herfst door

Foto: Rick Jongsma

Genoeg ontspanning en gevarieerde maaltijden. Wie hier rekening mee houdt, komt de herfst goed door. Vooral warme gerechten zijn belangrijk nu het kouder gaat worden. Je lichaam moet tenslotte een constante temperatuur van 37 graden hebben om gezond te blijven.

Advertorial

Extra aandacht voor je innerlijke thermostaat is daarom zeker geen luxe. Het advies komt van Anouk Wijnbergen van iBlossom, een praktijk voor onder meer Shiatsu massage behandelingen aan de Lauwers in Assen.

Warm water
Ze benadrukt dat je salades, smoothies maar ook fruit (beperkt) beter even kunt laten staan. Toch zin in salade? Neem het dan als bijgerecht. Hetzelfde geldt volgens Anouk voor koud water. Ze adviseert warm water. Je inwendige kachel hoeft dan niet bij te stoken om de lichaamstemperatuur op peil te houden.

Ontspanning
Ontspanning is ook van belang maar niet iedereen gaat dit eenvoudig af. Bij iBlossom helpen ze graag. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige methodes zoals Shiatsu behandelingen en Voetreflexologie. Wil je daarnaast jezelf ondersteunen dan kan dat met Wellness oliën van Young Living en Kangenwater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen