Veilig digitaal werken dankzij Mensinga IT

Foto:

Ruim vijftig procent van de kleine ondernemers is niet of onvoldoende voorbereid op een cyberaanval. Een goede firewall, spamfilter en een professioneel antivirus programma ontbreekt nog te vaak. Dit constateert directeur Arjan Mensinga van Mensinga IT uit Assen.

-Advertorial-

Data herstellen van een door gijzelsoftware of virus getroffen pc kan duizenden euro’s kosten. Maar een passende beveiliging heb je al voor enkele euro’s per maand. Computerbeveiliging en onderhoud is volgens Arjan Mensinga nog te vaak een sluitpost. ‘Men denkt vaak dat het ingewikkeld en tijdrovend is maar het scheelt juist tijd en geld. Alles moet 24 uur per dag feilloos werken, zonder tussenkomst van hackers, kwaadaardige software, spam of storingen en Mensinga IT uit Assen kan dit regelen.’

24 uur paraat
Mensinga IT zorgt dat alle IT-producten voorzien zijn van de meest actuele viruskillers, firewalls en spamfilters. Ook regelen ze de aanschaf en onderhoud van alle bedrijfscomputers en staan bovendien 24 uur per dag paraat om in te grijpen bij computerstoringen. ‘Wij krijgen bijvoorbeeld een seintje als de harde schijf het dreigt te begeven. In dat geval grijpen we direct in en voorkomen een computercrash.’ Het bedrijf beperkt zich niet alleen tot Assen maar is landelijk actief.

Ontzorgen
Arjan Mensinga stelt dat zijn bedrijf ondernemers volledig kan ontzorgen als het gaat om IT-zaken. Wij bieden de veiligheid en service die nodig is. Dat geldt voor kleine zelfstandigen als ook voor grote bedrijven,’ aldus Mensinga. ‘Dé ondernemer bestaat niet en dé IT-oplossing dus ook niet. Daarom bieden wij voor elke situatie dienstverlening op maat.’
De Asser IT-specialist is eind vorig jaar zijn eigen bedrijf begonnen maar loopt al ruim 15 jaar mee in het digitale wereldje. ‘Kijk ook eens op onze site naar de mogelijkheden. Ik kom graag langs om die persoonlijk toe te lichten’, aldus Mensinga.

https://mensinga.it


SHOP LOKAAL, OOK ONLINE – Vind wat je zoekt in ons Online Warenhuis!


DEEL DIT BERICHT – Klik op één van de icoontjes boven de foto bij dit bericht.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen