Ontharing van top tot teen bij Studio Hairless

Foto:

Wie definitief van zijn of haar lichaamsbeharing af wil kan vanaf 1 februari terecht bij Studio Hairless aan de Oude Molenstraat 105 in Assen.

-Advertorial-

Hier helpen ze je in een aantal behandelingen definitief van je overbodige haren af. Volgens initiatiefnemer Evelien van Dellen is er veel vraag naar ontharing, zowel bij mannen als bij vrouwen, maar was het aanbod in de omgeving beperkt.

Korting

Wie in de gehele maand februari een afspraak in de online agenda zet is bij Studio Hairless goedkoop uit. Elke klant die in deze maand zijn eerste afspraak plant krijgt 25% korting over de gekozen zones, gedurende de gehele behandelperiode!

Speciale laser
De Assense werkt met een speciaal voor het ontharen gemaakte laser en is enthousiast over het resultaat. “Bij deze laser is de straal zo geconcentreerd dat er nauwelijks energie verloren gaat en dus blijft er meer kracht over voor het vernietigen van het haarzakje”. Dat maakt de behandeling snel en effectief. Een behandeling bij Studio Hairless is bijna pijnloos. “Ik heb het zelf ook laten doen en dacht achteraf had ik dit maar veel eerder gedaan, ik heb naast mijn diploma voor schoonheidsspecialist een opleiding gevolgd voor het laserontharen zodat ik de laser tot in de puntjes beheers”, aldus de ontharingsspecialist.

Top tot teen
Bijzonder aan Studio Hairless aan de Oude Molenstraat, is dat definitieve haarverwijdering hier letterlijk van top tot teen mogelijk is, voor alle huidtypes geschikt en voor zowel mannen als vrouwen. Een strakke baardlijn, gladde benen en zelfs de intiemzones, alles is mogelijk.

Daarvoor hoef je niet meer naar de randstad, waar je dit soort studio’s veel meer ziet, maar kan je vanaf nu gewoon in Assen terecht.

www.studiohairless.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen