Zomerontmoeting met college en raad aanstaande zaterdag op Koopmansplein

jul 11 , 9:25 Gemeente
koopmansplein
Aanstaande zaterdag kunnen inwoners op het Koopmansplein in gesprek met de burgemeester, wethouders en raadsleden. " Welke vraag heeft u voor de burgemeester, wethouder of een raadslid? Of wilt u gewoon eens kennismaken onder het genot van een kop koffie?", aldus de gemeente. Dat kan op zaterdag 13 juli tussen 10.00 uur en 14.00 uur.
Tijdens de zomerontmoeting staan burgemeester, wethouders en raadsleden klaar om u te ontmoeten en te spreken. Naast dat u kennis met hun kunt maken, kunt u het ook hebben over onderwerpen die u belangrijk vindt bij het wonen en leven in Assen. Daarnaast vertelt de gemeente meer over dee Asser Ambitie Agenda, voornamelijk over het onderdeel ‘Assen: groenste stad van Nederland’.
De koffie en thee staan klaar en ook kan men een ijsje halen. Kinderen kunnen zich laten schminken.

Spellendag

Daarnaast is het ook Spellendag op het Koopmansplein in het kader van het Kids Zomervermaak. Kinderen kunnen meedoen aan spelletjes variërend van oudhollandse spelletjes tot mega vier op een rij. Ook op andere plekken in Assen kunnen kinderen zich zaterdag uitleven, zoals op het Creatiefplein (Ceresplein) of het Bouwplein (Gedempte Singel). Voor een actieve uitdaging en sportieve spelletjes ben je welkom Op het gezellige Sportplein op de Brink zijn actieve uitdagingen en sportieve spelletjes.