INKT op locatie met Joke Hermsen

Foto: Maarten Delobel

Schrijfster en filosofe Joke Hermsen is donderdag 21 maart te gast bij boekhandel Van der Velde in Assen voor een nieuwe editie van INKT. INKT is het programma van De Nieuwe Kolk in samenwerking met boekhandel Van der Velde, waarin lezers en schrijvers elkaar ontmoeten.

Tijdens INKT zal Hermsen alles vertellen haar nieuwste boek ‘Onder een andere hemel’, een filosofisch memoir over heimwee en verlangen.

Met haar passie en bevlogenheid weet Joke Hermsen haar lezers steevast te inspireren en tot nadenken aan te zetten. Als geen ander kan zij uitleggen hoe de kloktijd ons leven is gaan beheersen en hoe we daardoor vervreemd zijn geraakt van die andere, meer op de ervaring gerichte tijd. Hermsen onderzoekt in haar boeken hoe wij de rust kunnen bewaren en de menselijke maat in het oog kunnen houden in onze door moderne media en technologie versnelde samenleving.

De bestsellers ‘Stil de tijd’ (2010) en ‘Kairos. Een nieuwebevlogenheid’ (2014) werden diverse malen bekroond. Haar essay voor de Maand van de Filosofie, ‘Melancholie van de onrust’ (2017), stond weken achtereen in de top tien van de CPNB bestsellerlijst.

INKT biedt een unieke gelegenheid om de auteur te ontmoeten en meer te ontdekken over het schrijverschap en het verhaal achter ‘Onder een andere hemel’. Na afloop verzorgt boekhandel Van der Velde de boekverkoop, waar Joke Hermsen haar werk zal signeren.

Meer informatie en tickets via dnk.nl/inkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen