Fantastisch bedrag van 2.500 euro opgehaald bij sponsorloop KC Emmaschool

Foto: Ouderraad Kindcentrum Emmaschool

Tijdens de Koningsspelen hebben alle kinderen van KC Emmaschool vrijdag meegedaan aan de sponsorloop. Daarmee is het fantastische bedrag van 2.500 euro opgehaald voor het goede doel, KC De Feniks.

Op initiatief van de ouderraad heeft KC Emmaschool in Assen gekozen om het goed doel te steunen, KC De Feniks. Dit is de AZC school van Assen, waar les wordt gegeven aan kinderen die op het AZC wonen. De kinderen van KC Emmaschool wilden ervoor zorgen dat deze kinderen leuke en mooie spullen hebben om mee te spelen op hun schoolplein. De kinderen gingen fanatiek aan de slag bij familie, vrienden en buren om sponsorgeld op te halen.

Alle kinderen van KC Emmaschool hebben afgelopen vrijdagmiddag minstens één rondje gelopen rond de school om geld op te halen voor KC De Feniks. Een heel rondje door de buurt, dat werd beloond met een ijsje gesponsord door MRM Interim&Advies en een bidon gesponsord door Univé en een echte start en finish vlag van Run2Day.

De cheque is aan het einde van de schooldag door een aantal leerlingen van groep 8 aan een delegatie leerlingen en leerkrachten van De Feniks aangeboden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen