Albert Heijn Vredeveld Assen-Oost sluit vrijdag tijdelijk deuren voor verbouwing

Het team van Albert Heijn Vredeveld. Matthijs de Vries (de vierde van links) gaat de vernieuwde winkel officieel openen.
Het team van Albert Heijn Vredeveld. Matthijs de Vries (de vierde van links) gaat de vernieuwde winkel officieel openen.
Foto: Albert Heijn, Dirk Brand

De Albert Heijn in winkelcentrum Vredeveld in Assen-Oost gaat verbouwen. De vestiging sluit op vrijdag 6 januari om 17.00 uur tijdelijk de deuren en gaat op dinsdag 17 januari om 11.00 uur weer open.

In de vernieuwde supermarkt is nog meer aandacht voor vers en lekker eten. Ook komen er negen zelfscankassa’s waardoor het afrekenen sneller gaat.

Medewerker Matthijs de Vries krijgt de eer om op dinsdag 17 januari de Albert Heijn officieel te openen. “Hij werkt al vanaf het begin bijna non-stop in de winkel. In onze wijk kent iedereen hem en hij kent iedereen”, vertelt supermarktmanager Marjan Westerhof. “De opening vieren we graag samen met klanten. Het wordt een gezellig feestje. Voor de eerste 2.400 klanten is er gratis iets lekkers.”

Heel veel vers

Albert Heijn Vredeveld krijgt een gloednieuwe en moderne inrichting. Er komt een ruim opgezet versplein dat heel veel keuze gaat bieden uit groente, fruit, verspakketten en maaltijden. Ook het versaanbod voor ontbijt, lunch en borrel zal groot en gevarieerd zijn.

Service

De vernieuwde winkel blijft de extra services bieden met onder andere een oplaadpunt voor de OV-chipkaart en een geldautomaat. Ook is er straks een pakketkluis. Daar kunnen klanten hun bij bol.com bestelde pakketten en van andere bij Budbee aangesloten webshops ophalen en retourneren.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Triade 14, Rondgang 20 en Scharmbarg 107-109 (alle drie in Assen) en Grolloerstraat 5 in Rolde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen