Arriva zet extra bussen in voor TT festival in Assen

25 jun , 9:15 Nieuws
station assen
Vervoerder Arriva zet extra bussen in voor het TT-festival in Assen.
Van donderdag 27 juni tot en met zondagochtend 30 juni rijden in de avonduren meer bussen vanaf Oosterwolde, Appelscha en Smilde naar het TT Festival in Assen. In de nacht rijden er meer bussen vanaf Assen naar Smilde, Appelscha en Oosterwolde.
Op vrijdag- en zaterdagavond en -nacht rijden er ook bussen vanaf Drachten, Haulerwijk en Veenhuizen naar het TT Festival. Nieuw dit jaar is een rechtstreekse bus terug naar Haulerwijk. Deze bus rijdt via Kloosterveen en Veenhuizen.
Tijdens de TT Nachten rijdt Arriva ook met extra bussen. Op donderdag rijdt Arriva in de nacht tot ongeveer 3.00 uur en op vrijdag- en zaterdagnacht tot ongeveer 4.00 uur.
Om het reizen met de bus naar het TT Festival in Assen nog gemakkelijker te maken, adviseert Arriva reizigers gebruik te maken van OVpay. Met OVpay checken reizigers eenvoudig in en uit met hun betaalpas, creditcard of mobiel. Op www.arriva.nl/ttassen staat meer informatie over het vervoer rondom het TT Festival. De dienstregeling is ook te vinden in de reisplanners.