Assen Nieuws krijgt een nieuwe website

jul 09 , 19:05 Nieuws
voormalig provinciehuis assen brink
Vandaag zijn wij zelf even in het nieuws, want Assen Nieuws wordt helemaal vernieuwd en krijgt een nieuwe website!

Nieuwe website (en app)

Assen Nieuws staat voor een spannende vernieuwing. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website die woensdag in de loop van de dag live gaat. Deze vernieuwing omvat niet alleen technische verbeteringen, maar ook een geheel nieuw design. Daarnaast komt er na de zomervakantie ook een gloednieuwe Assen Nieuws App beschikbaar, zodat je altijd en overal op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws.

Help mee!

In de loop van woensdag zal de nieuwe website online worden gezet. Ondanks uitgebreide tests kan het voorkomen dat er nog kleine foutjes opduiken. Jouw hulp is daarbij onmisbaar. Mocht je een bug tegenkomen, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected] een screenshot erbij te doen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn! Zo kunnen wij eventuele fouten snel opsporen en verhelpen.

Adverteren? Goed idee!

Onze vernieuwde website biedt tal van nieuwe advertentiemogelijkheden. Met duizenden pageviews per maand is Assen Nieuws een gevestigde naam in de regio. Adverteren bij ons is dus een uitstekende keuze. Wij maken graag een voorstel op maat voor je. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]
of contact opnemen met onze salesmanager Serge Klaassen via het telefoonnummer 06-36455297.