Beelden van mishandeling na Bevrijdingsfestival Assen in Opsporing Verzocht

06 jun 2023, 11:30 Nieuws
politiebureau hoofdkantoor assen
In het tv-programma Opsporing Verzocht toont de politie dinsdagavond beelden van een mishandeling na het Bevrijdingsfestival in Assen. Twee jongens van 14 en 15 jaar werden toen op de Oostermoer door een groep jongeren mishandeld.
De politie laat vanavond tijdens Opsporing Verzocht bewegende beelden zien. Tot maandagmiddag hadden de daders de tijd om zich te melden, nadat verleden week geblurde beelden van de groep jongeren werden gedeeld die bij de mishandeling van de jongens waren.
Deze stilstaande beelden van een bewakingscamera hebben ondanks enkele tips nog niet geleid tot een aanhouding. Ook heeft niemand zich gemeld en daarom worden de bewegende beelden getoond.

Geslagen en geschopt

De twee slachtoffers fietsten in de nacht van 5 op 6 mei rond 01.30 uur vanaf het Bevrijdingsfestivalterrein aan de Baggelhuizerplas in Assen naar huis. Aan de Oostermoer kwamen ze een groep jongeren tegen die hen vanuit het niets aanvalt. De jongens worden geslagen en geschopt en raken daarbij gewond.
Volgens de politie bestaat de groep daders uit elf personen, onder wie enkele meisjes en jonge vrouwen. Een van de personen loopt volgens de politie op krukken en een ander heeft een feloranje jas aan.
De politie vraagt mensen die de verdachte herkennen, of meer informatie hebben contact op te nemen door te bellen via 0800-6070, of anoniem, via 0800-7000.
Kijk voor meer informatie: politie.nl

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…