De Bonte Wever wint Zilveren Prijs voor Beste Congreslocatie van Nederland

feb 08 2023, 11:25 Nieuws
prijsuitreiking de bonte wever assen meetings zilveren award
De Bonte Wever heeft de Zilveren Prijs voor Beste Congreslocatie Nederland 2022 gewonnen. Initiatiefnemer van de awards is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties MEETINGS.
De MEETINGS Awards 2022 werden op 30 januari uitgereikt tijdens het negende Meetings Business Event. De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor locaties en bedrijven in de Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions (MICE) sector.
De Bonte Wever Assen heeft de Zilveren Prijs van deze publieksprijs in de wacht gesleept. Het was de eerste keer dat De Bonte Wever deelnam aan de verkiezingen en hoefde alleen De Koninklijke Jaarbeurs uit Utrecht voor zich te dulden.

De Bonte Wever

Naast een all-inclusive hotel met zwem- en saunaparadijs is De Bonte Wever al jaren een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten. De enorme variatie aan mogelijkheden maakt De Bonte Wever uniek in Noord-Nederland en ver daarbuiten. De Bonte Wever heeft een groot en ruim congres-, event- en vergadercentrum met vele faciliteiten die op zichzelf staand gebruikt kunnen worden of in combinatie met ons 4-sterren superior hotel, horecamogelijkheden waaronder restaurants en een Grand Café of de recreatieve voorzieningen. De Bonte Wever biedt zo alle faciliteiten voor een geslaagd zakelijk evenement onder één dak.