Emmen bruist, deze winter!

nov 29 2022, 13:49 Nieuws
Emmen bruist, deze winter! De evenementen-hoofdstad van Noord-Nederland pakt de komende maanden flink uit met Emmen Ondernul .
- Maak een magische wandeling door de binnenstad, compleet met toverstokje.
- Vergaap je aan de prachtige lichtjesparade die op 1 december start vanaf het Raadhuisplein.
- Kom muziek luisteren, de groeten doen, of gewoon gezellig radio en tv kijken bij het Gazen Huis.
- Vergaap je aan het exotische China Lights in het Rensenpark.
- Bind de ijzers onder bij Emmen on Ice.
- En vergeet niet Wildnights in Wildlands te bezoeken!
'Kortom, je zintuigen maken overuren in Emmen deze winter, je komt oren en ogen te kort de komende maanden. Echt Emmen op zijn best’, kijkt medeorganisator Leonie Pluyter vooruit.
Kijk Omhoog
Daarnaast kijkt ze ook omhoog, naar de sterren om precies te zijn. Samen met een heuse astronoom is het op 11 en 14 december tijdens het evenement Kijk Omhoog sterren kijken geblazen, vanaf misschien wel de donkerste plek van Emmen. ‘Op de parkeerplaats aan de Schapenveenweg geeft astronoom Andre Offringa van Astron uit Dwingeloo uitleg over de sterrenhemel. Elke deelnemer krijgt een koptelefoon zodat de uitleg van de sterrenkundige glashelder te volgen is.'
Als de weergoden meewerken zijn er zelfs vallende sterren te zien. ‘Volgens de traditie mag je dan een wens doen en de mijne is een onvergetelijk Emmen Ondernul´, aldus de enthousiaste Emmen Ondernul organisator. De kaartverkoop voor dit bijzondere evenement is gestart. Interesse? Reserveer dan snel.