Hamelhuys breidt uit naar Assen: Feestelijke opening op 21 September

11 sep , 11:20 Nieuws
hamelhuys assen
Het Hamelhuys, de gerespecteerde stichting die psychosociale ondersteuning biedt aan (ex-)kankerpatienten en hun naasten, breidt zijn diensten uit naar Assen. De officiële opening van de nieuwe locatie vindt plaats op zaterdag 21 september.
Deze uitbreiding is een belangrijke stap in het vergroten van de bereikbaarheid en impact van de organisatie in de regio.

Nieuwe Locatie in Assen

De nieuwe Hamelhuys-locatie in Assen biedt dezelfde hoogwaardige diensten en programma’s die het Hamelhuys al in Groningen aanbiedt.
Dit omvat:
  • Psychosociale Begeleiding: Professionele hulp en counseling om het emotionele en mentale welzijn van (ex-)kankerpatienten te ondersteunen.
  • Informatiebijeenkomsten en Workshops: Regelmatig georganiseerde sessies over thema’s zoals herstel, voeding, en stressmanagement.
  • Lotgenotengroepen: Groepen waar mensen met vergelijkbare ervaringen elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen.
  • Creatieve Therapieën: Activiteiten zoals kunst- en muziektherapieën die bijdragen aan emotioneel welzijn en herstel.
  • Persoonlijke Adviesgesprekken: Individuele gesprekken voor persoonlijke begeleiding en advies.

Feestelijke opening op 21 september

De feestelijke opening van de nieuwe locatie in Assen biedt gelegenheid voor de gemeenschap om kennis te maken met de nieuwe faciliteiten en het uitgebreide aanbod van ondersteuning. Het programma voor de dag is als volgt:
·       13.00 uur: Inloop en ontvangst in activiteitencentrum De Vermeer. Bezoekers zijn van harte welkom om de nieuwe locatie te verkennen.
·       14.00 uur: Lezing door Sander de Hosson, longarts van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, gevolgd door een officieel openingsmoment.
Na de opening is er tijd en ruimte voor verdere verkenning van de locatie en kennismaking met het team van Hamelhuys. Ook kunnen bezoekers genieten van een hapje en drankje, terwijl de band Overdrive voor muziek zorgt.
“Met de opening van onze nieuwe locatie in Assen willen we onze reikwijdte vergroten en meer mensen in de regio bereiken die behoefte hebben aan onze ondersteuning,” zegt Josje Hamel, directrice van het Hamelhuys. “We zijn enthousiast over deze uitbreiding en kijken ernaar uit om onze betrokkenheid en diensten uit te breiden naar deze nieuwe gemeenschap.”
De feestelijke opening is van 13.00 tot 16.00 uur in activiteitencentrum De Vermeer, Pelikaanstraat 2A te Assen.
Voor meer informatie over de opening en aanmelding kijk op de website www.hamelhuys.nl.