Nieuwe editie: Beursvloer Assen

mei 23 , 11:25 Nieuws
afbeelding 1 beursvloer 2022
Op dinsdag 28 mei staat een nieuwe editie van de jaarlijkse Beursvloer van AssenvoorAssen en Ondernemend Assen weer op de agenda. Het evenement brengt maatschappelijk (vrijwilligers)organisaties en ondernemende bedrijven en mensen uit de gemeente Assen samen om elkaar te helpen met gesloten portemonnee.
Maatschappelijke waarde
“Het is een evenement waar we sociale impact maken en het levert veel mooie resultaten op zoals: langdurige samenwerkingen en nieuwe waardevolle contacten. Zo is er vorig jaar voor meer dan €130.000,00 aan maatschappelijke waarde gematcht. Dat is een verdrievoudiging ten opzichte van 2022”, vertelt Willem Hulshof, voorzitter van AssenvoorAssen.
Goede publiciteit
Door deel te nemen aan de Beursvloer krijgen bedrijven de kans om hun expertise en diensten aan te bieden in ruil voor iets anders, zoals gunsten of publiciteit. Op deze manier kunnen bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en de lokale gemeenschap.
Tijdens het evenement gaan de ondernemende Assenaren aan de slag en werken zij met een team van ondernemende mensen aan minimaal één uitdaging van een maatschappelijke vrijwilligers)organisatie in de vorm van een challenge. Het is aan het team om met een oplossing te komen: dat kan zijn in de vorm van een advies, een voorstel of zelfs al een concrete uitkomst.
Ook wordt er kennisgemaakt met de verschillende organisaties, die concreet vraag en aanbod hebben. Verschillende organisaties uit de regio Assen presenteren zich, waardoor er op een informele manier contact kan worden gelegd en er matches gesloten worden. Vraag en aanbod kan gaan over menskracht, materialen & faciliteiten, marketing & communicatie en advies & training.
Aanmelden kan per team of individueel.
De Beursvloer vindt plaats bij De Nieuwe Kolk en begint om 14.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Er wordt afgesloten met een netwerkborrel.
Deelname aan het evenement is gratis en aanmelden kan via https://assenvoorassen.nl/agenda/beursvloer204/