Terug bij Warenhuis Vanderveen: tussen kunst en kitch

25 aug 2023, 9:20 Nieuws
vanderveen 1
Al eerder was hij bij Vanderveen te gast en was de belangstelling groot. Gelukkig hebben ze Friggo Visser opnieuw weten te strikken voor een taxatie-middag op de woonetage tijdens de 13e editie van festival Vanderveen op Stelten.
Ga dus nu alvast op zoek in kasten en op de zolder naar objecten van aardewerk en neem ze vrijdag 22 september mee naar Warenhuis Vanderveen in Assen: hoe leuk zou het zijn om te ontdekken dat dat ene schaaltje, dat al járen in een hoekje staat, een heel bijzonder object blijkt te zijn?

Warenhuisfestival van het Noorden

Friggo Visser, conservator van de Stichting Keramisch Museum Goedewaagen in Nieuw-Buinen, verzorgt als specialist voor als Nederlands product afgemerkte keramiek, een keuring op vrijdag 22 september van 11 tot 16 uur. De determinatie en taxatie berusten op de merkgegevens onderop het aardewerk. Belangstellenden zijn van harte welkom op de tweede verdieping, op de woonetage. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar houd rekening met enige wachttijd.

13e editie van festival Vanderveen op Stelten

In het weekend van 22 tot en met 24 september is het weer zover: Warenhuis Vanderveen in Assen staat 3 dagen lang in het teken van het festival ‘Vanderveen op Stelten’! Bijna alle zestig afdelingen doen mee met festiviteiten voor jong en oud. Het programma staat wederom in het teken van proeven, doen, zien, beleven & winnen!
Er wordt nog volop gewerkt aan het activiteitenprogramma: volg alles op social media en houd ook de website www.vanderveen.nl in de gaten.