Theaterspektakel Boer Koekoek te zien bij Ceresstaete in Assen

11 okt , 11:25 Nieuws
boerkoekoek hollandscheveld benvanduin 094
Theaterspektakel Boer Koekoek, welke in de zomer van 2023 live is gespeeld voor ruim 22.000 mensen in een loods in Hollandscheveld, is dinsdag 15 oktober 2024 om 18.30 uur te zien in woonzorgcentrum Ceresstaete in Assen. Speciaal voor theaterliefhebbers die om welke reden dan ook de live-voorstelling hebben gemist, is het spektakel digitaal te bewonderen.

Boer Koekoek

In de voorstelling wordt het verhaal van de Opstand der Braven van 1963 verteld en wordt er een link gelegd met de boerenopstanden van nu. Het unieke theaterspektakel is in samenwerking met Theater De Tamboer tot stand gekomen.
De voorstelling is opgenomen om op een later moment digitaal te kunnen laten zien. Bij Icare vinden ze het van groot belang dat het verpleeghuis een maatschappelijke rol vervult voor ouderen en kwetsbaren in de regio en dus is deze mooie samenwerking ontstaan. Om de theaterbeleving compleet te maken wordt de ruimte aangekleed met rekwisieten uit de voorstelling.

Kom ook genieten

Iedereen is van harte welkom om Boer Koekoek digitaal te bekijken, ook wanneer men niet woonachtig is in Ceresstaete. Inloop is vanaf 18.00 uur, de voorstelling start om 18.30 uur en is afgelopen rond 21.30 uur.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Vaart Welzijn, aan Apollopad 5 in Assen of bij Ceresstaete aan de Ceresstraat 11a in Assen op de 2e verdieping. Toegang is gratis, inclusief een drankje. U hoeft alleen een kaartje van te voren op te halen bij boven genoemde locaties.
Reserveren is noodzakelijk via Ceresstaete of Vaart Welzijn in Assen.

Meer weten?

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Susan Hulzebosch via [email protected] of met Janet Veeningen via [email protected]
Het digitaal theater wordt financieel ondersteund door het landelijke innovatiefonds DigitALL en TCCN.