16de editie Alom Gedenken met als thema ‘Voor wie ik liefheb wil ik heten..!'

16 okt , 11:20 Nieuws
2019 alom gedenken 26 9d02cd86
Op zondag 27 oktober vindt de 16e editie van Alom Gedenken plaats. "Samen stilstaan bij overleden dierbaren op de sfeervol verlichte begraafplaats ‘De Boskamp’ in Assen", aldus de organisatie.
Het thema is ‘Voor wie ik liefheb wil ik heten..!' Gastpreker deze avond is burgemeester Marco Out en het folkduo Tangarine verzorgt een optreden.
Het programma begint om 19.00 uur. Na de laatste dans worden de kaarten uit de hemelpostbus symbolisch verbrand.
Voorafgaand aan het programma kunnen bezoekers wandelend over de begraafplaats luisteren naar zang, muziek en voorgedragen gedichten.
Voor iedere bezoeker is er een graflicht en steentje beschikbaar. Ook is er de mogelijkheid om op een kaartje de voornaam van een overleden dierbare te schrijven. De voornamen worden tijdens het programma voorgelezen.
Rondom de rotonde op de begraafplaats komen verlichte zakken te staan. Daarop kan een foto of een tekst worden afgebeeld. Mail vóór 21 oktober aanstaande uw foto en/of tekst naar [email protected] of stuur die op naar Alom Gedenken 2024, Portugallaan 54, 9403 DS Assen, onder vermelding van Alom Gedenken.
Ook is er koffie of thee en zijn er kinderactiviteiten.
Iedereen is welkom. De toegang is GRATIS.
Alom Gedenken is op zondag 27 oktober van 18.30 uur 19.30 uur.
Voor degene die de begraafplaats niet kan bezoeken is er nadien een impressie van het Alom Gedenken te bekijken op onze website. www.alom-gedenken.nl